Termeni şi condiţii

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord cu prezenţii Termeni şi condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.

PROPIETATEA CONȚINUTULUI

Platforma și tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare toate textele si imaginile care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor al SC DALOR CREATIVE SHOP SRL. Orice continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata a SC DALOR CREATIVE SHOP SRL. Este interzisa utilizarea oricarui Continut fara permisiunea in scris a proprietarului „Continutului”. Va informam ca SC DALOR CREATIVE SHOP SRL isi va asigura si impune recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata.

UTILIZAREA PLATFORMEI

SC DALOR CREATIVE SHOP SRL acorda permisiunea de a utiliza platforma în următoarele conditii:

Puteti descarca Continutul, însa doar pentru folosul personal și ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut

Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul in scris al SC DALOR CREATIVE SHOP SRL.

Este interzis sa folositi Platforma pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. De asemenea, este interzisă orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza platforma, ori instrumentele electronice de plată. Orice acțiune de acest tip se va considera tentativă de fraudare și SC DALOR CREATIVE SHOP SRL va sesiza imediat organele de cercetare penală.

SC DALOR CREATIVE SHOP SRL va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice solicitare sau sentinta judecatoreasca prin care se cere societatii SC DALOR CREATIVE SHOP SRL sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel.

Este interzis sa utilizati Platforma in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

LIPSA GARANȚIILOR ȘI EXONERAREA DE RĂSPUNDERE

Întreg conținutul acestei Platforme poate fi modificat oricând și oferit ca atare, fără a se oferi nicio garanție de niciun fel. Utilizarea acestei platforme este în totalitate pe contul dumneavoastră, SC DALOR CREATIVE SHOP SRL nu este răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte rezultate în urma utilizării platformei, cum ar fi, dar fără a se limita la prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii platformei precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe platformă.

FRAUDA

SC DALOR CREATIVE SHOP SRL nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

SC DALOR CREATIVE SHOP SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele SC DALOR CREATIVE SHOP SRL.

Clientul va informa SC DALOR CREATIVE SHOP SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

SC DALOR CREATIVE SHOP SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

Comunicarile realizate de catre SC DALOR CREATIVE SHOP SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul SC DALOR CREATIVE SHOP SRL. SC DALOR CREATIVE SHOP SRL isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

– de a accesa datele de orice tip ale altui Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

– de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre SC DALOR CREATIVE SHOP SRL catre Client

– de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul

– de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre SC DALOR CREATIVE SHOP SRL catre Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

REVIZUIREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

SC DALOR CREATIVE SHOP SRL poate, În orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca acești Termeni și condiții prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Termenii și condițiile actualizate.

CONTACT

SC DALOR CREATIVE SHOP SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Clientul permite SC DALOR CREATIVE SHOP SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea SC DALOR CREATIVE SHOP SRL de a contacta Clientul.

Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate SC DALOR CREATIVE SHOP SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Clientului si SC DALOR CREATIVE SHOP SRL, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea SC DALOR CREATIVE SHOP SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

SC DALOR CREATIVE SHOP SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

COMANDA, POLITICA DE FACTURARE, PLATI SI LIVRARE

Comanda

CONTRACTUL („Contractul”) DINTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI SC DALOR CREATIVE SHOP SRL VA ÎNCEPE DE LA MOMENTUL ÎN CARE COMANDA DUMNEAVOASTRĂ ESTE ACCEPTATĂ ÎN MOD EXPRES DE CĂTRE NOI ȘI VEȚI PRIMI O NOTIFICARE DE CONFIRMARE A LIVRĂRII. Dacă nu vă acceptăm oferta, iar din contul dumneavoastră au fost retrase deja fonduri, acestea vă vor fi rambursate integral.

Pentru a plasa o comandă, trebuie să urmaţi procedura online de cumpărare şi să daţi clic pe „Confirmare comanda”. După aceea, veţi primi un e-mail de la noi prin care se confirmă primirea comenzii dumneavoastră. Toate comenzile sunt supuse acceptării de către noi, iar noi vom confirma acceptarea trimiţându-vă un e-mail de confirmare a expedierii produsului. Contractul dintre noi privind cumpărarea unui produs se încheie numai atunci când vă trimitem Confirmarea de livrare.

Contractul se va referi numai la acele produse enumerate în Confirmarea de livrare. Nu vom avea obligaţia de a livra niciun alt produs care ar fi putut face parte din comanda dumneavoastră, până când nu este confirmată expedierea produsului respectiv printr-o Confirmare de livrare separată.

Disponibilitatea produselor

Toate comenzile de produse depind de disponibilitatea produselor respective. Vă informăm că din motive tehnice ce țin de arhitectura platformei se poate, în situații excepționale, să existe o întârziere în actualizarea informației afișate privind disponibilitatea produsului pe stoc. În acest sens, în eventualitatea în care apar dificultăţi de aprovizionare sau dacă produsele nu se mai află în stoc, ne rezervăm dreptul de a vă informa cu privire la produse înlocuitoare de calitate şi valoare egale sau superioare, pe care le puteţi comanda. Dacă nu doriţi să comandaţi aceste produse înlocuitoare, vă vom rambursa orice sume de bani pe care le-aţi plătit.

Rezervarea dreptului de selecție a comenzilor și refuzul preluării comenzii

Ne rezervăm dreptul de a elimina orice produs de pe acestă platformă în orice moment, fără explicații sau notificări prealabile, şi/sau de a elimina sau modifica orice material sau conţinut de pe acestă platformă. Echipa SC DALOR CREATIVE SHOP SRL depune toate eforturile pentru a satisface toți clienții și pentru a le veni în ajutor, însă sunt situații excepţionale în care ne rezervăm dreptul de a refuza prelucrarea unei comenzi după trimiterea mesajului de Confirmare a comenzii şi ne rezervăm dreptul de a proceda astfel în orice moment considerăm că circumstanțele le impun.

Nu vom avea nicio răspundere faţă de dumneavoastră sau orice parte terţă pentru neprelucrarea unei comenzi după ce v-am trimis mesajul de Confirmare a comenzii, dvs, doar ”confirmarea expedierii” fiind cea care va asigură de expedierea produselor comandate.

Livrarea

Sub rezerva disponibilității produselor pe stoc, cu excepţia cazurilor în care există circumstanţe extraordinare, vom depune toate eforturile pentru a finaliza comanda dumneavoastră cu produsul/produsele solicitate în Confirmarea de livrare în intervalul de timp specificat în prezentul document. Cu toate acestea, pot apărea întârzieri din motive cum ar fi personalizarea produselor, apariţia unor circumstanţe neprevăzute sau zona de livrare. Dacă, dintr-un anumit motiv, nu putem respecta data de livrare, vă vom informa cu privire la această situaţie şi vă vom oferi opţiunea de a menţine comanda cu o nouă dată de livrare sau de a anula comanda cu rambursarea întregii sume plătite.

Vă rugăm să reţineţi că nu livrăm în zilele de sâmbătă şi duminică.

În sensul prezenţilor Termeni, se consideră că „livrarea” a avut loc sau se consideră că a fost „livrată” comanda atunci când dumneavoastră intraţi sau o parte terţă desemnată de dumneavoastră intră în posesia fizică a bunurilor, lucru demonstrat de o semnătură de primire a comenzii la adresa de livrare convenită.

Nu suntem raspunzatori pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta.

Preț

Preţul fiecărui produs va fi cel menţionat pe platformă, cu excepţia cazului în care există o eroare evidentă. Cu toate că avem grijă să ne asigurăm că toate preţurile indicate pe platforma noastră sunt corecte, pot apărea erori. Dacă descoperim o eroare de preţ la oricare produs(e) din comanda dumneavoastră, vă vom informa cât mai curând cu putinţă şi vă vom oferi opţiunea de a reconfirma comanda la preţul corect sau de a o anula. Dacă nu vă putem contacta, comanda va fi tratată ca anulată şi, dacă aţi plătit deja produsul (produsele), vă vom rambursa întreaga sumă plătită.

Nu avem nicio obligaţie să vindem niciun produs la preţul inferior incorect (chiar şi după ce v-am trimis Confirmarea de livrare), dacă eroarea de preţ este evidentă.

Preţurile se pot schimba în orice moment, însă nicio schimbare potenţială nu va afecta vreo comandă pentru care a fost trimisă deja o Confirmare a comenzii, excepție făcând situația de mai sus.

După ce aţi selectat toate articolele pe care doriţi să le cumpăraţi prin adăugarea lor în coşul dumneavoastră, următorul pas este să parcurgeţi procesul de finalizare a comenzii şi să efectuaţi plata.

LIMITAREA RASPUNDERII FURNIZORULUI

Cu excepţia situaţiei în care se specifică în mod expres contrariul în aceşti Termeni, răspunderea noastră în legătură cu orice produs cumpărat prin intermediul platformei noastre este strict limitată la preţul de cumpărare al produsului respectiv.